Husqvarna Svartpilen 125: Στην παραγωγή το 2021, η τιμή του στην Ελλάδα


Στον ανανεωμένο τιμοκατάλογο της αντιπροσωπείας της Husqvarna στην Ελλάδα για το 2021, φιγουράρει μια μοτοσυκλέτα-έκπληξη, το Svartpilent 125, που ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα! Δείτε την τιμή της, και το πότε αναμένεται στην Ελλάδα.

  • ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΖΗΣ
  • 22/12/2020

Και όμως, το Svartpilen 125 που μέχρι τώρα γνωρίζαμε μόνο από φήμες, βγαίνει στην παραγωγή το 2021, και αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στο πρώτο τρίμην του 2021, πιθανότατα Φεβρουάριο ή Μάρτιο, στα 5.190 ευρώ.

Όπως φαντάζεστε, το Α1 Svartpilen θα βασίζεται στο KTM Duke 125, με τα ίδια μηχανικά μέρη, διαφέροντας όμως σε εμφάνιση, κοστούμι και όργανα, στα πρότυπα των μεγαλύτερων Svartpilen.

Μιλάμε για μια εξαιρετικά προηγμένη μονοκύλινδρη μοτοσυκλέτα 125 κ.εκ., τόσο τεχνολογικά όσο και σε απόδοση, αν και η μέγιστη ισχύς της περιορίζεται από τη νομοθεσία στους 15 hp.

Το βάρος θα είναι χαμηλό, κοντά στα 139 στεγνά κιλά, ενώ στις αναρτήσεις θα βρίσκονται το ανάποδο πιρούνι WP APEX 43 μπροστά και το WP APEX μονό αμορτισέρ πίσω.

Στα φρένα φυσικά θα έχουμε ακτινική τετραπίστονη δαγκάνα μπροστά, δίσκο πίσω, και δικάναλο ABS.

Στα όργανα αναμένουμε το στρογγυλό ψηφιακό "ρολόι" των μεγάλων αδελφών Svartpilen, εκτός κι αν η Husqvarna προχωρήσει σε ανανέωση του.

Λίγη υπομονή ακόμα, καθώς αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα τεχνικό χαρακτηριστικό, ούτε φωτογραφία της μοτοσυκλέτας -έχουμε όμως τιμή, αυτό που το βάζετε;