Honda CB500X 2019 – EICMA


Διαφοροποίηση από την αυστηρά street adventure φύση της μοτοσυκλέτας επιχειρεί η Honda, με τις αλλαγές του 2019, στο CB500X μοντέλο. Το best seller της ελληνικής αγοράς, έχει –όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της σειρά “CB500”- κάποιες μικρές αλλαγές στον κινητήρα, που έχουν αυξήσει την ισχύ στους 47 ίππους, “γεμίζοντας”παράλληλα περισσότερο το μεσαία φάσμα λειτουργίας του μοτέρ.  

  • 8/11/2018

Το τελικά της εξάτμισης είναι νέο, ενώ το φιλτροκούτι έχει επανασχεδιασθεί και έχει πλέον μεγαλύτερο όγκο, εκτοπίζοντας της μπαταρία που τοποθετείται πλέον σε νέα θέση. Ένας συμπλέκτης περιορισμένης ολίσθησης έχει προστεθεί στον εξοπλισμό της μοτοσυκλέτας, καθώς και μια έγχρωμη, LCD οθόνη ως πίνακας οργάνων, ενώ τα φλας είναι πλέον LED. 

Υπάρχουν σχεδιαστικές αλλαγές στο ρύγχος, στην μάσκα και στα πλαϊνά πλαστικά εκατέρωθεν του ρεζερβουάρ, ενώ το μεγάλο νέο, είναι τοποθέτηση ενός μπροστινού τροχού διαμέτρου 19 ιντσών, σε σχέση με τον 17άρη της προηγούμενης έκδοσης.

Αυτό, σε συνδυασμό με το νέο ελαστικό και την μεγαλύτερη διαδρομή του πιρουνιού, προσδίδει χαρακτηριστικά On-Off στην μοτοσυκλέτα, που πλέον αποκτά έναν νέο, πιο πολυχρηστικό ρόλο