Harley-Davidson: Στις 19 Ιανουαρίου τα αποκαλυπτήρια της γκάμας 2021


Η Harley-Davidson ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει επίσημα τα μοντέλα του 2021 σε ένα διαδικτυακό event που θα λάβει χώρα στις 19 Ιανουαρίου 2021

  • ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΖΗΣ
  • 10/12/2020

Κατά τη διάρκεια της H-D 21 παρουσίασης, η αμερικάνικη εταιρεία θα παρουσιάσει τόσο τις νέες μοτοσυκλέτες του 2021, όσο και τη νέα γκάμα ρουχισμού και αξεσουάρ της.

H Harley-Davidson κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός πως αυτό θα είναι η πρώτη παγκόσμια δικτυακή παρουσίαση της γκάμας της στην μακρόχρονη (118 χρόνια παρακαλώ) ιστορία της.

Στην H-D 21 παρουσίαση το αστέρι θα είναι φυσικά η νέα Adventure μοτοσυκλέτα Pan America 1250, ενώ για τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες θα χρειαστεί να περιμένουμε ένα μήνα ακόμα, σε ένα δεύτερο δικτυακό event της H-D, στις 22 Φεβρουαρίου, αφιερωμένο ειδικά στην Pan America.

Κεντρικό ρόλο στην παρουσίαση θα παίξει ο γνωστός ηθοποιός και φανατικός οπαδός της Harley-Davidson, Jason Momoa, που έχει ήδη αναλάβει και την προωθητική καμπάνια της φίρμας.

“Είμαι ενθουσιασμένος με τη συνεργασία μου με τη Harley-Davidson, και με την ευκαιρία που είχα να οδηγήσω για πρώτη φορά την Pan America 1250,” αναφέρει μεταξύ άλλων ο Momoa. “Είναι το τέλειο όχημα που συνδυάζει την αγάπη μου για εκδρομές, για το άγνωστο και για τη Harley-Davidson. Οι αναβάτες που θα την οδηγήσουν θα ενθουσιαστούν μαζί της.”