H URAL Θέλει να μεταφέρει το εργοστάσιο της εκτός Ρωσίας


Με μια ανάρτηση στο κανάλι της στο facebook, η URAL ενημερώνει για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία και των κυρώσεων της Δύσης, κάνει έκκληση ακόμα μια φορά για ειρήνη, και αναφέρει πως θέλει να μεταφέρει την παραγωγή της εκτός Ρωσίας.

  • ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΖΗΣ
  • 1/4/2022

Θυμίζουμε πως από την έναρξη κιόλας της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, η URAL είχε δηλώσει αντίθετη με τον πόλεμο, γράφοντας “Stop War Now” στη σελίδα της, στις 25/2/2022.

Στη νέα ανάρτηση της URAL διαβάζουμε τα εξής:

“Ρυθμίζουμε τη λειτουργία μας στη νέα πραγματικότητα και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις τελευταίες εξελίξεις.

1) Όπως σας έχουμε πληροφορήσει προηγουμένως, η παραγωγή μοτοσυκλετών στο εργοστάσιο του Irbit έχει σταματήσει. Η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί και δεν μπορούμε ακόμα να εισάγουμε απαραίτητα εξαρτήματα στο εργοστάσιο.

2) Η πλειοψηφία των προμηθευτών μας, κρατάνε τις παραγγελίες μας υπομονετικά, μέχρι να δούμε πότε και πώς θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε ξανά την παραγωγή. Κάποιοι όμως προμηθευτές έχουν ακυρώσει τις αποστολές εξαρτημάτων στο εργοστάσιο, γεγονός που εντείνει την ανάγκη να μεταφέρουμε την παραγωγή εκτός Ρωσίας.

3) Υπολογίζουμε περί τους 6 μήνες καθυστέρησης στην παράδοση των νέων μοτοσυκλετών μας. Όσον αφορά στην προμήθεια των εξαρτημάτων που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο, είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι για την εξαγωγή τους μέσα στον επόμενο μήνα. Οι υπεύθυνοι του εργοστασίου μας έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό να δημιουργούν στοκ, κάτι που αποδεικνύεται τώρα χρήσιμο.

4) Έχουμε κάποια θέματα με τη μετακίνηση των 2 κολλημένων μας containers, που βρίσκονται σε ένα λιμάνι της Ε.Ε. για πάνω από έναν μήνα. Αν όλα πάνε καλά θα φτάσουν στην Νέα Υόρκη στα τέλη του Απριλίου ή στις αρχές Μαΐου.

5) Οι dealer μας είναι εξαιρετικά υποστηρικτικοί, καθώς προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα με το περιορισμένο στοκ μας.

Προσευχόμαστε για ειρήνη, και σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας.

Η ομάδα της URAL.”