Η Triumph Θα κατασκευάσει Enduro και Motocross μοτοσυκλέτες!


Η Triumph με ενθουσιασμό ανακοινώνει ότι η ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης γκάμας ολοκαίνουργιων μοτοσυκλετών Motocross και Enduro βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

  • ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΖΗΣ
  • 20/7/2021

[Δελτίο Τύπου]

Συμμετέχοντας στην κορυφαία και παγκοσμίου φήμης γκάμα μοτοσυκλετών μας, αυτή η ολοκαίνουργια οικογένεια αγωνιστικών MX και Enduro θα φέρει όλη τη μηχανολογική τεχνογνωσία της Triumph στους αναβάτες και τους αγωνιζόμενους παγκοσμίως.

Αυτό θα συνοδεύεται από μια στιγμή ορόσημο για την Triumph και τον κόσμο των αγώνων MX και Enduro - ένα ολοκαίνουργιο εργοστασιακό πρόγραμμα αγώνων Triumph, και μια δέσμευση για συμμετοχή σε αγώνες πρωταθλήματος κορυφαίου επιπέδου τόσο στις σειρές Motocross όσο και Enduro.

Σε συνδυασμό με αυτή τη δέσμευση, να αγωνιστεί και να κερδίσει στο υψηλότερο επίπεδο του αθλήματος, η Triumph με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι ο παγκόσμιος θρύλος του Motocross Ricky Carmichael και ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Enduro Iván Cervantes έχουν ενταχθεί στην οικογένεια Triumph ως ενεργοί συνεργάτες τόσο στις δοκιμές μοτοσΥκλετών όσο και στην προετοιμασία για αγώνες.

Τους επόμενους μήνες θα ακολουθήσει ανακοίνωση του χρονοδιαγράμματος για την παρουσίαση και την αποκάλυψη των μοτοσικλετών, καθώς και το πρόγραμμα αγώνων και η πλήρης ιστορία σχετικά με τα πλεονεκτήματα του προϊόντος που προσφέρουν οι νέες Triumph MX και Enduro.