Η KOSMORIDE στηρίζει τον Μίλτο Τεντόγλου


  • ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΖΗΣ
  • 6/4/2022

Ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής, συμπλέει με την KOSMORIDE, στη διαμόρφωση της νέας και πολύ ενδιαφέρουσας μορφής αστικής μετακίνησης.

H KOSMORIDE, η καινοτόμος επιχειρηματική δραστηριότητα της Kosmocar στον χώρο των ηλεκτρικών ποδηλάτων, υποστηρίζει τον Μίλτο Τεντόγλου, Χρυσό Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο άλμα εις μήκος.

Η υποστήριξη της KOSMORIDE αφορά τόσο στις καθημερινές μετακινήσεις όσο και στην προετοιμασία του κορυφαίου Έλληνα αθλητή για τους μελλοντικούς του αγώνες.

Ο Μίλτος Τεντόγλου δήλωσε σχετικά: «Στην KOSMORIDE δεν βρίσκω απλά έναν υποστηρικτή αλλά έναν οργανισμό που προάγει την “πράσινη εναλλακτική μετακίνηση” μέσω των e-bikes. Με τα ηλεκτρικά ποδήλατα η μετακίνηση δεν γίνεται μόνο απολαυστική αλλά συμβάλει εμπράκτως στην υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος.»

Ο κ. Ανδρέας Χαλμπές, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing KOSMORIDE δήλωσε: «Οι κορυφαίες επιδόσεις του Μίλτου Τεντόγλου συνδυάζονται και με έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, που αποδίδει πάντα αξία και σεβασμό στους αντιπάλους του και μιλάει με τις επιτυχίες και τις κορυφαίες επιδόσεις του. Η προσωπικότητα του Μίλτου ώθησε την KOSMORIDE - που έχει στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της τον άνθρωπο και το περιβάλλον - να προχωρήσουν στη συμφωνία συνεργασίας με το κορυφαίο Έλληνα αθλητή.»

H KOSMORIDE που αποτελεί το μεγαλύτερο Δίκτυο καταστημάτων πώλησης ηλεκτρικών ποδηλάτων στην Ελλάδα, έχει εγκαινιάσει μια νέα, πράσινη εποχή με ηλεκτρικά ποδήλατα που προάγει την υγεία και την ευεξία, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει σημαντικά τόσο στη μείωση τόσο της ατμοσφαιρικής ρύπανσης όσο και της κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Επιλέγοντας τα καλύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα παγκοσμίως η KOSMORIDE καλύπτει απόλυτα όλους όσους θέλουν να βάλουν ενδιαφέρονται να βάλουν την πράσινη μετακίνηση στην καθημερινότητά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την KOSMORIDE και τις υπηρεσίες της μπορείτε να επισκεφθείτε το www.kosmoride.gr.