ΜΟΤΟ ΑΝD BIKER ΜΑΪΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ
ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ

H αγαπημένη διαδρομή του Valentino Rossi - Video 4/10

 • img

Λίγο έξω από το Pesaro στην Ιταλία, οι ακτές γίνονται απότομές, αφού στην ξηρά ορθώνεται μια σειρά από λόφους οι οποίοι στο σύνολο τους, αποτελούν το εθνικό πάρκο San Bartolo.

Το πάρκο αυτό διατρέχει ένας δρόμος, ο οποίος ονομάζεται Panoramica, μια διαδρομή γεμάτη στροφές σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο. Από αυτό το σημείο, η Tavullia, γεννέτηρα του Rossi, απέχει περίπου 15 χιλιόμετρα.

Αυτός ο δρόμος λοιπόν, αποτελούσε έναν από τους αγαπημένους προορισμούς του Valentino Rossi, όταν ως πιτσιρικάς, μάθαινε να οδηγά. Ο “γιατρός” επισκέφθηκε πρόσφατα αυτή την διαδρομή, αρκετά χρόνια μεγαλύτερος και με 9 τίτλους στο ενεργητικό του πλέον, καταγράφοντας αποσπάσματα video με action cam, τα οποία και ανήρτησε στα social media.

Rossi στην αγαπημένη του “Panoramica” λοιπόν:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 • ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ 4/10

  H αγαπημένη διαδρομή του Valentino Rossi - Video

  Λίγο έξω από το Pesaro στην Ιταλία, οι ακτές γίνονται απότομές, αφού στην ξηρά ορθώνεται μια σειρά από λόφους οι οποίοι στο σύνολο τους, αποτελούν το εθνικό πάρκο San Bartolo.

 • TEST RIDES 4/10

  TEST – Suzuki GSX-S125

  Βασισμένο στο εξαιρετικό GSX-R 125, το GSX-S125, που οδηγείται και με δίπλωμα κατηγορίας Α1, αποτελεί την βάση της ομώνυμης οικογένειας. Είναι ένα αυθεντικό street fighter τσέπης που θα εκπλήξει ευχάριστα όποιον και αν βρεθεί στη σέλα του, ανεξάρτητα από επίπεδο εμπειρίας,...

 • ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ 4/10

  Διαβάσεις με 3D οφθαλμαπάτη - Μετά την Νάουσα

  Με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν το κοινό σε θέματα σωστής οδηγικής συμπεριφοράς και ταυτόχρονα να ενισχύσουν την ασφάλεια στους δρόμους, τα OK! Anytime Markets δημιούργησαν διαβάσεις 3 διαστάσεων (3D), περιμετρικά του 2ου Δημοτικού Σχολείου και του 2ου Νηπιαγωγείου στην περιοχή...

 • ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ 3/10

  Harley-Davidson - Επισήμως στην νέα

  Ιστορική στιγμή για την Harley-Davidson, καθώς το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρείας, η μοτοσυκλέτα Livewire, βγήκε από την γραμμή παραγωγής της φίρμας, και ξεκίνησαν οι παραλαβές από τους Αμερικανούς dealers!

 • ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ 3/10

  Kawasaki KLX 230 – Αυτή είναι η τιμή του

  “Ψευδοεντούρο”, “Μικρό Ψηλόφτερο”, “Trail Bike”, “Play Bike”, “Οn-Οffάκι”, το νέο KLX 230 της Kawasaki, μπορεί να χαρακτηριστεί με πολλούς τρόπους.

 • ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ 2/10

  Mοτοσυκλέτα εμπνευσμένη από σκούπα Dyson

  Ο Saharudin Busri, designer από την Μαλαισία, ο οποίος μεταξύ άλλων αποτελεί τον γενικό διευθυντή του σχεδιαστικού τμήματος της Proton, δημιούργησε ένα φουτουριστικό conceptμοτοσυκλέτας, εμπνευσμένο από μια ηλεκτρική σκούπα.

 • ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ 1/10

  Απλό και προσιτό σύστημα εκκίνησης με δακτυκλικό αποτύπωμα εξέλιξαν φοιτητές

  Η διπλωματική εργασίας των φοιτητών Wan Amiruddin και Adeeb Aideen που σπούδαζαν σε πολυτεχνική σχολή της Μαλαισίας, αφορούσε σε ένα σύστημα εκκίνησης μοτοσυκλετών, με την χρήση δακτυλικού αποτυπώματος.

 • ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ 1/10

  Πόση “ζημιά” κάνει ο αέρας στα μάτια μας όταν οδηγούμε;

  Δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση για το πόσο σημαντικό είναι να προφυλάσσουμε τα μάτια μας όταν οδηγούμε μοτοσυκλέτα. Ο προφανέστερος κίνδυνος, είναι το να χτυπήσουν στα μάτια μας αιωρούμενα σωματίδια ή κάποιο έντομο, με τα αποτελέσματα να είναι πάρα πολύ σοβαρά, τόσο για την...

 • ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ 30/9

  Tacita - Έτοιμο προς διάθεση το T-Cruiser

  Tο 2017, η ιταλική Tacita, περισσότερο γνωστή για τα ηλεκτροκίνητα off-road μοντέλα της, αποκάλυψε το T-Cruiser, το οποίο, όπως καταλαβαίνει κανείς από το όνομα του, είναι ένα e-μοντέλο σε cruiser – custom σχεδιαστική και κατασκευαστική φόρμα.

 • ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ 30/9

  Συνεργασία Harley-Davidson και Panasonic - App συνδεσιμότητας OneConnect

  Η συνδεσιμότητα των μοτοσυκλετών της Harley-Davidson από το 2020 θα είναι υπόθεση της Panasonic.Η Αμερικανική εταιρεία ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Panasonic για την εφαρμογή της σουίτας συνδεσιμότητας OneConnect στις μοτοσυκλέτες της.

 • ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ 27/9

  ΚΤΜ - Νέα γκάμα μοντέλων με κινητήρα 490 κ.εκ.;

  Το Indian Autos Blog δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο υποστηρίζει πως έχει πληροφορίες για 5 νέα δικύλινδρα μοντέλα της ΚΤΜ στα 490κ.εκ., ένα Duke, ένα RC, ένα Adventure, ένα SMC R / SMR R κι ένα SM T / Enduro R.

 • ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ 27/9

  Hλεκτροκίνηση στην Ελλάδα - Ειδική επιτροπή θα εξετάσει την "βιωσιμότητα" της

  Η κυβέρνηση προτίθεται τις επόμενες μέρες να ανακοινώσει μια επιτροπή εμπειρογνωμόνων που να εξετάσει με ποιον τρόπο θα προωθηθεί η ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα.

 • ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ 26/9

  Piaggio - Αρνητική απάντηση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για υπόθεση αντιγραφής από την Zhejiang

  Αρνητική ήταν η απάντηση του Γενικού Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου απέναντι στην Piaggio, στην προσφυγή της τελευταίας, για επανεξέταση ενός αιτήματος που είχε τεθεί στο Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO), το 2014.

 • ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ 26/9

  Έρευνα - Η βραχύχρονη μνήμη ως αιτία ατυχημάτων

  Μια έρευνα που διεξήχθη πρόσφατα στο πανεπιστήμιο του Nottingham της Βρετανίας, κατέδειξε την αστάθεια στην βραχύχρονη μνήμη ως μια από τις αιτίες που οι οδηγοί αυτοκινήτων δεν “βλέπουν” τις μοτοσυκλέτες στον δρόμο.

 • ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ 25/9

  Kawasaki - Αγόρασε την Bimota!

  Ο ιταλικός τύπος με πρώτο το InMoto.it αποκαλύπτει πως η Kawasaki Heavy Industries -και όχι η ιταλική θυγατρική των 'πρασίνων'- αγόρασε τη Bimota από τους Ελβετούς επιχειρηματίες Marco Chiancianesi και Daniele Longoni!