Γυρίζοντας τον κόσμο με Ducati Scrambler Desert Sled


ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ HENRY CREW ΚΑΙ ΣΤΑ 22 ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ. 

Ο ΑΓΓΛΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕ ΤΗ DUCATI SCRAMBLER DESERT SLED ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ (ΜΕΣΩ ΤΟΥ MOVEMBER FOUNDATION), ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΟΥΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 56,000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ 35000MILES.COM.

  • 27/5/2019

Όταν με το καλό επέστρεψε πίσω στο Λονδίνο, ο χιλιομετρητής του έδειχνε 55,000 μίλια, ήτοι 88,500 χιλιόμετρα και κάτι.

“Το Scrambler Desert Sled ήταν ένας ευπροσάρμοστος σύντροφος στο ταξίδι, ικανός να αντιμετωπίσει κάθε είδους τερέν και κλίμα. Ταξιδέψαμε παρέα όλα τα 88,000 χιλιόμετρα, περνώντας από τους δρόμους με το υψηλότερο υψόμετρο στον κόσμο και θερμοκρασίες αρκετά κάτω του μηδενός, αλλά και από παραλίες, ερήμους, βουνά και τροπικά δάση υπό 52 βαθμούς Κελσίου. Η μοτοσυκλέτα αποδείχθηκε εξαιρετικά ισορροπημένη, μου επέτρεψε να αντιμετωπίσω με την ίδια άνεση αυτοκινητόδρομους και εκτός δρόμου οδήγηση. Αναπόφευκτα είχα και μερικές πτώσεις, αλλά χάρη στο χαμηλό του βάρος ήταν πάντοτε εύκολο να το ξανασηκώσω δίχως βοήθεια, χωρίς ποτέ προβλήματα ή ζημιές που θα εμπόδιζαν από το να συνεχίσω,” περιέγραψε εν συντομία ο Henry.

Τώρα, έχοντας επιστρέψει πια στο σπίτι του, ο Henry Crew και η Ducati του θα βρίσκονται στην έκθεση The Bike Shed London 2019, όπου θα συναντήσει όλη τη γκάμα των Ducati Scrambler, καθώς και ένα πλήθος αυθεντικών αξεσουάρ.

88,000 km, 35 χώρες, 381 μέρες