Φήμες για Yamaha XSR 300... ξανά!


Πριν από ένα χρόνο, υπήρξε μια πληροφορία του ιαπωνικού Young Machine, σχετικά με την προσθήκη μιας έκδοσης 300 κ.εκ. στην οικογένεια των XSR της Yamaha. H αλήθεια είναι ότι το Young Machine δεν πέφτει πάντα μέσα στις προβλέψεις του αλλά κάνει κάτι άλλο πολύ καλά! 

  • 5/2/2019

Δημιουργεί εξαιρετικά φωτορεαλιστικά σχέδια τα οποία θα έπρεπε να τα λαμβάνουν σοβαρά υπόψη οι ιθύνοντες των εταιρειών ως προοπτικές εξέλιξης της γκάμας τους. Οι φήμες για το “μικρό” XSR επιστρέφουν λοιπόν και αυτή την φορά, υπεύθυνος είναι ένα αμερικανικός οίκος παραγωγής custom kit, με την ονομασία “Retro Fitz”.

Η Retro Fitz παράγει λοιπόν ένα φανταστικό body kit για το Yamaha YZF-R3, που του προσδίδει ένα “μούρλια / μας τρέχουν τα σάλια” retro-racing look. Το body kit αυτό έπεσε στην αντίληψη ενός βελτιωτικού ιαπωνικού οίκου με την ονομασία 9 Gate, το προμηθεύθηκε, το τοποθέτησε σε ένα YZF-R25 (η έκδοση για την Ιαπωνία) και το έβαψε στον περίφημο “¨αγωνιάρικο” χρωματισμό “Ιnter Coloring” που θυμίζει Kenny Roberts και YZR 500 φυσικά.

To αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό όπως μπορείτε να δείτε και εσείς και αυτό ήταν αρκετό για τους συναδέλφους στο Young Machine ώστε να επαναφέρουν στο προσκήνιο τα σενάρια για το “μικρό” XSR, αυτή την φορά, συμπεριλαμβάνοντας και την “ντυμένη” έκδοση. Δεν πρόκειται λοιπόν ακριβώς για φήμη, μάλλον περισσότερο μια “απαίτηση” είναι και βάση αυτού που βλέπουμε θα λέγαμε ότι είναι καθ όλα λογική!