Έρχεται το BMW C 400 GT


Πέρυσι στο Μιλάνο η BMW παρουσίασε την επέκταση της πλατφόρμας σκούτερ της προς τα κάτω με το C 400 X, το οποίο ουσιαστικά κλωνοποιεί τα χαρακτηριστικά της σειράς C 650 σε ένα σκούτερ με μονοκύλινδρο κινητήρα 350 cc

  • 26/7/2018

 

Στις Η.Π.Α. ωστόσο, η BMW έπρεπε να καταθέσει στην EPA (Environmental Protection Agency) την απαραίτητη χαρτούρα για τις πιστοποιήσεις των μοντέλων του 2019, κάτι που έβγαλε με το καλημέρα λαυράκι. Εκεί, μαζί με το C 400 X, οι Γερμανοί συμπεριέλαβαν και ένα C 400 GT, για το οποίο ωστόσο ουδείς γνωρίζει κάτι.

Υπήρξαν οι σχετικές φήμες με διαρροές σχεδίων, αλλά τίποτε το ξεκάθαρο – τουλάχιστον όχι τόσο σαφές, όσο το τελευταίο αυτό νέο που δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες και αμφισβητήσεις.

Από κει και πέρα, ό,τι και να πούμε για το GT θα είναι ένα μείγμα φαντασίας φιλτραρισμένης μέσω της λογικής, οπότε βασιζόμαστε στο παράδειγμα των C650 Sport και GT, όπου έχουμε μια κοινή πλατφόρμα και διαφορές εστιασμένες στα εξωτερικά χαρακτηριστικά του σκούτερ.

Προφανώς λοιπόν πρέπει μάλλον να περιμένουμε κάτι ανάλογο και στην περίπτωση του 400, με τη λογική να λέει πως η επίσημη εμφάνισή του θα γίνει τον Οκτώβρη στην Κολωνία και την Intermot 2018.