Έκανε διαδρομή 11 χλμ. με φίδι μέσα στο κράνος του!


Ο ΚΥΡΙΟΣ KA RANJITH ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΑΝΣΚΡΙΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ KANDANAD ST. MARY’S HIGH  (ΙΝΔΙΑ ΦΥΣΙΚΑ) ΚΑΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΤΟΥ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

  • 15/2/2020

Στα περίπου 11 χιλιόμετρα που διήνυσε ως εκεί δεν είχε αντιληφθεί κάτι το περίεργο, όταν όμως έβγαλε το κράνος του παρατήρησε την ουρά ενός φιδιού να κρέμεται από αυτό. Σύντομα αποκαλύφθηκε πως ο Ranjith είχε κάνει όλη τη διαδρομή με το φίδι παγιδευμένο κάτω από τα μαξιλάρια του κράνους.

Και μάλιστα, δεν ήταν απλά ένα οποιοδήποτε φίδι, μα μια Ινδική οχιά (Indian krait), ένα από τα 4 πιο δηλητηριώδη φίδια της χώρας, συγγενές της κόμπρα και άκρως επικίνδυνο για τον άνθρωπο.

Ο δάσκαλος αποδείχθηκε πολύ τυχερός, καθώς το φίδι πρέπει να σφηνώθηκε πίσω από τα μαξιλάρια του κράνους και δεν μπόρεσε να δαγκώσει τον “εισβολέα της νέας του φωλιάς”, ενώ απεναντίας η επιλογή του στάθηκε μοιραία αφού ήταν πια νεκρό όταν ανακαλύφθηκε, προφανώς λιωμένο από το κεφάλι του αναβάτη που δεν άφησε χώρο για το ερπετό.

“Νομίζω πως το φίδι πρέπει να μπήκε στο κράνος μου από τη λίμνη κοντά στο σπίτι μου. Ήταν μέσα στο κράνος για αρκετή ώρα, μα ποτέ δεν ένιωσα κάτι περίεργο ενώ το φορούσα,” δήλωσε μετά ο τυχερός μοτοσυκλετιστής.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα που μετέδωσε την είδηση, ο Ranjith στη συνέχεια έκαψε το κράνος του για παν ενδεχόμενο. Λογικότατο μας ακούγεται.

Native Advertising