Ducati Multistrada 60,000 km European Tour


Ένα οδοιπορικό 60,000 χιλιομέτρων θα διασχίσει έξι ευρωπαϊκές χώρες με μια μοτοσυκλέτα και 30 αναβάτες.

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 19/4/2024

Εκκινώντας από τη Γαλλία, μια Ducati Multistrada V4 Rally θα ξεκινήσει ένα μακρύ ταξίδι που θα διαρκέσει ως τον Φεβρουάριο του 2024 περνώντας από την Αγγλία, την Πολωνία, την Αυστρία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και θα τερματίσει στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην καρδιά της Ducati στο Borgo Panigale της Bologna.

Μια ομάδα 30 Ευρωπαίων αναβατών θα κάνουν ο καθένας περίπου 2,000 χιλιόμετρα έκαστος με τη συγκεκριμένη Multistrada V4 Rally, καταγράφοντας το ταξίδι τους σε μια αφιερωμένη ενότητα στην ιστοσελίδα της Ducati, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της (@ducatimultistradav4).

Η σχεδίαση της διαδρομής με μήκος 60,000 χιλιομέτρων δεν είναι τυχαία, καθώς τόσο ακριβώς είναι το διάστημα μεταξύ δύο σέρβις της τουριστικής αυτής μοτοσυκλέτας, η οποία στην πορεία θα κάνει μόνο τις προβλεπόμενες από το πρόγραμμα συντήρησής της αλλαγές λαδιών (ανά 15,000 km ή 24 μήνες).

Το ταξίδι θα ξεκινήσει από την πόλη της Νίκαιας στον νότο της Γαλλίας πριν πάει κατά σειρά στις άλλες πέντε ευρωπαϊκές χώρες που προαναφέραμε, ενώ στο τέλος θα καταλήξει σε μια έβδομη, την πατρίδα της μοτοσυκλέτας και δη το εργοστάσιο στο οποίο φτιάχτηκε όπου θα γιορταστεί δεόντως η επιστροφή της.