DRE Champs Day: Μια μέρα στο Misano με τους αναβάτες WorldSBK της Ducati


Την Παρασκευή 16 Ιουλίου η Ducati διοργανώνει μια ξεχωριστή μέρα στην πίστα με παρέα τις Panigale V2 και V4 S, αλλά και τους αναβάτες της στο WorldSBK.

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 5/7/2021

Η DRE Champs Day είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους φίλους της Ducati. Αφενός θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν σε μια πίστα παγκοσμίου, Misano World Circuit Marco Simoncelli, αφετέρου θα γνωρίσουν από κοντά τους Scott Redding και Michael Rinaldi, αναβάτες της ομάδας Aruba.it Racing Team, τον επίσημο αναβάτη δοκιμών Michele Pirro και τους αναβάτες Axel Bassani (Motocorsa Racing Team) και Tito Rabat (Barni Racing Team), οι οποίοι θα βρίσκονται εκεί στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τον ερχόμενο αγώνα WorldSBK στο Assen.

Το πρόγραμμα του DRE Champs Day προβλέπει τρία οδηγικά sessions στην πίστα με Panigale V2 ή Panigale V4 S υπό τις οδηγίες έμπειρων εκπαιδευτών.

Πριν μπουν στην πίστα ωστόσο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τους κατατοπίσουν και να τους αναλύσουν τα μυστικά της οι κ.κ. Scott Redding και Michael Rinaldi, ενώ ο μηχανικός του Redding, Giovanni Crupi, και ο τεχνικός διευθυντής της DRE Racetrack Academy, Dario Marchetti, θα προσφέρουν κατευθυντήριες γραμμές για τη σωστή προετοιμασία της μοτοσυκλέτας.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης ξεχωρίζει επίσης το DRE Rookie Essentials, μια ενότητα αφιερωμένη σε αναβάτες έως 24 ετών με δίπλωμα οδήγησης Α2, σε ένα φορμά που μιμείται τη DRE Rookie Academy διδάσκοντας τα βασικά γύρω από τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας και το οδηγικό στυλ.

Στην ενότητα αυτή οι μοτοσυκλέτες που θα χρησιμοποιηθούν είναι οι Monster, SuperSport 950 και οι εκδόσεις 800 κυβικών Ducati Scrambler.

Στη διάρκεια της ημέρας οι ενδιαφέρομενοι μπορούν επίσης να προγραμματίσουν ένα test ride με το νέο Multistrada V4 S, σε μια διαδρομή που ξεκινά από την πίστα του Misano

Για τους φίλους του ποδηλάτου, προσφέρεται η δυνατότητα να δοκιμάσουν τη νέα σειρά ηλεκτρικών eMTB που κατασκευάζει η Thok για λογαριασμό της Ducati – τα TK-01 RR και Mig-S – σε μια οργανωμένη περιήγηση στους λόφους της περιοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης, όπου οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει.

Για να κλείσετε θέση στα test rides του Multistrada V4 S και των e-MTB Ducati powered by Thok, στέλνετε ένα email στο experience@ducati.com, περιμένετε την επιβεβαίωση διαθεσιμότητας και απλά πηγαίνετε στις 16 Ιουλίου στο Misano με τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό.