Desmo Mobility - Powered by Audi


Υπηρεσία Εξυπηρέτησης σε πελάτες Ducati.

  • 19/11/2015

Η Kosmocar – Ducati στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών της και κατόχων Ducati, έχει θέσει σε εφαρμογή ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα αντικατάστασης μοτοσυκλέτας με αυτοκίνητο, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. 

Ειδικότερα:

• Σε περίπτωση που ένας πελάτης Ducati αντιμετωπίσει κάποια βλάβη ή κάποιο ατύχημα με την μοτοσυκλέτα του βρισκόμενος εκτός έδρας,  διατηρεί την δυνατότητα  να πάει στον κοντινότερο Εξουσιοδοτημένο Έμπορο του ΔΕΕ Audi, από όπου και θα του παρέχεται  ένα αυτοκίνητο Audi για να συνεχίσει το ταξίδι του.

• Η παραπάνω παροχή αφορά σε πελάτες Ducati που έχουν αποκτήσει την μοτοσυκλέτα τους από 01/03/2013 και μετά, ημερομηνία ανάληψης της αποκλειστικής διανομής της Ducati από την Kosmocar.

Η μοτοσυκλέτα του πελάτη συγχρόνως θα μεταφερθεί με την Οδική Βοήθεια στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Ducati της προτίμησής του. 

• Το αυτοκίνητο που θα δοθεί στον πελάτη θα είναι ένα από τα  μοντέλα της Αudi  που υπάρχουν και είναι διαθέσιμα στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Audi. 

Να σημειώσουμε ότι το Δίκτυο της Kosmocar - Audi παρέχει Πανελλαδική κάλυψη και ο κάτοχος της Ducati έχει τη δυνατότατα οπουδήποτε και αν βρίσκεται στην Ελλάδα να έχει πάντα ένα μεταφορικό μέσο όποτε και εάν το χρειαστεί.