Δεν δίνουν άδεια σε καντίνα γιατί... ενισχύει την "δίτροχη" εγκληματικότητα!


Μια πρόσφατη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης του Bristol στην Αγγλία θα περνούσε παντελώς απαρατήρητη, αν μια σύμβουλος δεν είχε προσπαθήσει να την αιτιολογήσει.

  • 10/1/2019

Συγκεκριμένα, το συμβούλιο απέρριψε την αίτηση για άδεια να παρκάρει στο πάρκο Monk, κοντά σε ένα σχολείο, μια αυτοκινούμενη καντίνα που πουλάει τοστ. Η αιτία που κοινοποιήθηκε από τη σύμβουλο Claire Hiscott για τη μη αποδοχή της αίτησης, ωστόσο, είναι ο λόγος που σήμερα διαβάζουμε αυτήν την είδηση.

Ξεκινά εξηγώντας πως μια καντίνα κοντά στο σχολείο είναι κίνητρο για τα παιδιά να απομακρύνονται και ενισχύει το πρόβλημα της παιδικής παχυσαρκίας. Μετά περνάμε στην εγκληματικότητα. Φαίνεται πως η πόλη αντιμετωπίζει θέματα με συμμορίες μοτοσυκλετιστών.

“Ιστορικά είχαμε αντικοινωνική συμπεριφορά, όχι μόνο από τους μοτοσυκλετιστές, μα γενικά από νεαρούς ενήλικες που μαζεύονται με αλκοόλ και προκαλούν ενοχλήσεις.

“Ο,τιδήποτε πρόκειται να παίξει τον ρόλο σημείου συγκέντρωσης θα το επαναφέρει… Καταφέραμε να το εξαλείψουμε αυτό. Είναι ένα ωραίο, ήσυχο πάρκο.”