Cake Kalk& - Ηλεκτρικό μοντέλο για τον δρόμο


Mετά το πρώτο off-road ηλεκτροκίνητο Kalk της σουηδικής Cake, η δραστήρια εταιρεία να παρουσιάζει τώρα και ένα Street Legal μοντέλο, με το όνομα Kalk&. Το πρώτο Kalk εξαντλήθηκε, σύμφωνα με τους Σουηδούς, και η εταιρεία παρουσίασε έναν εξελιγμένο αντικαταστάτη, με το όνομα Kalk OR, με τις παραγγελίες να έχουν ξεκινήσει από την 1.1.2019.

  • 1/2/2019

Όμως μια πιο σημαντική εξέλιξη είναι η έλευση ενός street legal μοντέλου, που ενδέχεται να απογειώσει την δημοτικότητα των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών της Cake, καθώς δεν θα χρειάζεται πιο trailer για τη μεταφορά του, και θα μπορεί να συντροφεύει τον ιδιοκτήτη του στην καθημερινότητα του.

Η Cake έχει ήδη ανεβάσει τις πρώτες φωτογραφίες από το Kalk&, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στα τέλη Μαρτίου 2019, όπου και θα αποκαλυφθούν λεπτομερώς τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως η πρώτη μοτοσυκλέτα της Cake ήταν ένα ηλεκτρικό υβρίδιο Mountain Bike / μοτοσυκλέτας, με κινητήρα 15kW, τελική 80 χλμ/ώρα και γεωμετρία δανεισμένη από Enduro & Downhill ποδήλατα.

Το Kalk& δεν θα διαφέρει πολύ από την Off-Road μοτοσυκλέτα αυτή όσον αφορά στην εμφάνιση, όμως η Cake αναφέρει πως το πλαίσιο, οι αναρτήσεις και η μετάδοση θα έχουν σχεδιαστεί από το μηδέν για τον νέο ρόλο της μοτοσυκλέτας, με την τελική ταχύτητα να υπερβαίνει τα 100 χλμ/ώρα.

Η μοτοσυκλέτα θα παρουσιαστεί στο κοινό για πρώτη φορά στο Outdoor Retailer Show στο Κολοράντο των Η.Π.Α. στις 31 Ιανουαρίου και την 1η Φεβρουαρίου του 2019.