Brembo: Εφαρμογή κινητού για εξακρίβωση γνησιότητας των εξαρτημάτων


Με την εφαρμογή Brembo Check μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν Brembo που αγοράσατε είναι γνήσιο.

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 16/3/2022

Η παραχάραξη των Εξαρτημάτων Φρένων Brembo, όπως και άλλων εμβληματικών προϊόντων, γίνεται όλο και πιο συχνή και είναι πολύ κρίσιμη καθώς σχετίζεται με τη σωστή λειτουργία των προϊόντων Brembo που είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια οδηγών, επιβατών και πεζών.

Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή Brembo Check που είναι διαθέσιμη στο Google Play and App Store και σαρώστε τον μοναδικό κωδικό QR στην ετικέτα που είναι τοποθετημένη στη συσκευασία ή το προϊόν για να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν Brembo που αγοράσατε είναι γνήσιο.

Εάν ο αγοραστής ανακαλύψει ότι ο κωδικός QR του προϊόντος δεν ισχύει ή έχει ήδη καταχωρηθεί, θα πρέπει να επικοινωνήσει με την eXTra products το συντομότερο δυνατό για να επιλύσει το θέμα μέσω του εργοστασίου.

Δείτε την εφαρμογή εδώ

Οδηγίες για την Εφαρμογή Brembo Check

Προς τα Καταστήματα Πώλησης Προϊόντων Brembo: Παρακαλούμε μην καταχωρείτε τον κωδικό QR πριν από την πώληση του προϊόντος, γιατί έτσι ο τελικός καταναλωτής δεν θα μπορέσει να λάβει το μήνυμα «Επιτυχής Εγγραφή» και το «Πιστοποιητικό Αυθεντικότητας».

Εάν θέλετε να ελέγξετε το προϊόν, μπορείτε να σαρώσετε τον κωδικό QR, χωρίς να προχωρήσετε στην εγγραφή. Αν κατά τη σάρωση ανοίξει η σελίδα που ακολουθεί, τότε το προϊόν είναι γνήσιο.

Στην Ελλάδα η Brembo αντιπροσωπεύεται από την eXTra Products.