Boss Hoss και Lamborghini σε έναν κακόγουστο δεσμό


Lamborghini. Yπεραυτοκίνητα ιταλικής προέλευσης, με ασύλληπτες επιδόσεις (εντάξει, για τον κόσμο των τετράτροχων…), τρομερό ήχο και σχεδίαση “να σου πέφτουν τα σαγόνια” τύπου. Boss Hoss. Μοτοσυκλέτες με θηριώδεις V8 Chevrolet κινητήρες 5,7 λίτρων, οι οποίες αποτελούν την απόλυτη έκφανση και έκφραση του “bigger is better” που γουστάρουν στις ΗΠΑ. 

  • 21/3/2019

Κάθε ένα από αυτά τα οχήματα έχει την δυναμική του, την ομορφιά του, την φιλοσοφία του. Αλλά δεν ταιριάζουν! Δεν έχουν καμία σχέση το ένα με το άλλο. Μερικοί βέβαια έχουν διαφορετική γνώμη, όπως ο άγνωστος (από ντροπή;) πελάτης, που έβαλε την γερμανική αντιπροσωπεία της Boss Hoss να κατασκευάσει ένα trike, με μπροστινό και κινητήρα από ένα μοντέλο της γκάμας τους και πίσω μέρος, από Lamborghini.  

 Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο κινητήρας μάλιστα είναι ακόμη μεγαλύτερος, ένας V8 των 6,2 λίτρων, προερχόμενος από Corvette, με απόδοση 445 ίππους και ροπάκλα 61,5 kg-m.

 To αποτέλεσμα το αφήνουμε στην δική σας κρίση… να έχετε υπόψη πάντως ότι πέρα από το ιερόσυλο του όλου πράγματος, το concept θα πρέπει να στοίχησε μια μικρή περιουσία… οπότε έχει και πολιτικοοικονομικόκοινωνικές προεκτασεις… που πάνε τα χρήματα και που διατίθενται τα χρήματα ας πούμε.