BMW Motorrad - Rent a Ride - Πρόγραμμα ενοικίασης ξεκινά στην Ευρώπη


Η BMW ανακοινώνει πως ένα νέο πρόγραμμα ενοικίασης μοτοσυκλετών ξεκινά πολιτικά στην Ευρώπη. Πρόκειται για το Rent A Ride, το οποίο στην ουσία συνιστά ένα ανάλογο πλάνο ενοικίασης με αυτό που τρέχει ήδη στα αυτοκίνητα της εταιρείας από το 2011, το Drive Now.

  • 21/9/2018

Η αρχική πρόσβαση στις υπηρεσίες του Rent A Ride γίνεται μέσω της αφιερωμένης ιστοσελίδας www.rentaride.com (η οποία είναι βελτιστοποιημένη και για smartphones), όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δει τα διαθέσιμα μοντέλα προς ενοικίαση σε πραγματικό χρόνο.

Στη συνέχεια η ιστοσελίδα τον καθοδηγεί στον κατάλληλο συνεργάτη για να παραλάβει τη μοτοσυκλέτα, ενώ μπορεί αν θέλει να νοικιάσει και τον απαραίτητο εξοπλισμό. Όλη η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά και ο πελάτης φτάνει στο κατάστημα του συνεργάτη μόνο όταν όλα έχουν κανονιστεί, για την τελική ενημέρωση και παραλαβή.

Προς το παρόν το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο μόνο σε Γερμανία και Αυστρία, ενώ πριν τελειώσει ο Σεπτέμβριος αναμένεται να προστεθεί και η Γαλλία. Το αρχικό πλάνο της BMW προβλέπει δύο συνεργάτες της σε κάθε χώρα, αλλά φανταζόμαστε πως η επιτυχία του θα κρίνει και το μέλλον του.

Για τη BMW Motorrad το Rent A Ride είναι ένας ωραίος τρόπος να φέρνει περισσότερο κόσμο σε επαφή με τις μοτοσυκλέτες της.

“Το νέο αυτό σχέδιο μετακίνησης δίνει στους πελάτες μας έναν ελκυστικό και ξεκάθαρο τρόπο να εξοικειωθούν από κοντά με τη μεγάλη γκάμα μοτοσυκλετών BMW σε μια μη δεσμευτική βάση – κάνοντας μια εκδρομή του σαββατοκύριακου, για παράδειγμα,” εξηγεί ο Henning Putzke, διευθυντής της BMW Motorrad Γερμανίας.