BMW C 400 GT 2019 - EICMΑ


H BMW διπλασιάζει τα μεσαίου κυβισμού scooter της με την παρουσίαση του νέου C 400 GT, το οποίο έρχεται να προστεθεί δίπλα στο C 400 X , ένα μόλις χρόνο μετά την παρουσίαση του.

  • 8/11/2018

Η BMW ακολουθεί το δικό της δρόμο με τη σχεδίαση των μεσαίων scooter της και το GT συμφωνεί απόλυτα με αυτό. Το εμπρός μέρος παρουσιάζεται σοβαρό και ιδιαίτερα δυναμικό με τα LED φώτα να προσθέτουν έξτρα πόντους στην σχεδίαση. Η τεράστια ζελατίνα σε συνδυασμό με την σχεδίαση των πλαστικών του εμπρός μέρους αναμένεται να προσφέρουν ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα προστασίας για τον αναβάτη, όπως μας έχουν συνηθίσει άλλωστε οι Γερμανοί.

Το C 400 GT κινείται από τον γνωστό μονοκύλινδρο υγρόψυκτο κινητήρα της γερμανικής εταιρίας που χρησιμοποιείται και στο Χ και από 350 κ.εκ. αποδίδει 34 ίππους, ενώ η μετάδοση πραγματοποιείται και σε αυτή την περίπτωση με κλασικό CVT κιβώτιο. Στα συστήματα ασφαλείας συμπεριλαμβάνεται και το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης του πίσω τροχού της εταιρίας Automatic Stability Control (ASC).

Στον στάνταρ εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνονται full LED φωτιστικά σώματα και φώτα ημέρας αλλά και η ασύρματη ενεργοποίηση του scooter χωρίς τη χρήση κλειδιού.

Κάτω από τη σέλα η BMW έχει τοποθετήσει το γνωστό πλέον σύστημα flexcase το οποίο δίνει τη δυνατότητα αύξησης του χώρου αποσκευών όταν το scooter είναι σταματημένο και τη φιλοξενία ενός κράνους κλειστού τύπου ταυτόχρονα με ένα jet κράνος. Άλλα δύο μικρά ντουλαπάκια θα βρείτε στην περιοχή της ποδιάς, τα οποία μάλιστα κλειδώνουν ηλεκτρομαγνητικά, όταν κλειδώνει και το τιμόνι. Το δεξί μπορεί να φιλοξενήσει ένα μεγάλο σε μέγεθος smartphone φέροντας παράλληλα και 12βολτη παροχή ρεύματος.

Στον προαιρετικό εξοπλισμό του νέου C 400 GT θα βρείτε μια τεράστια TFT οθόνη με διαγώνιο 6,5 ίντσες πραγματικά ασυνήθιστη για την κατηγορία. Η εν λόγω οθόνη προσφέρει αυξημένες δυνατότητες συνδεσιμότητας με το GT, σε συνδυασμό με το πολύχειριστήριο της BMW Motorrad.

Το νέο C 400 GT θα είναι αρχικά διαθέσιμο σε τρία χρώματα, λευκό, ασημί και μαύρο.