ΒΕΤΑ Weekend 2022: Ο Steve Holcombe στην Ελλάδα


Ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro Steve Holcombe έρχεται στην Ελλάδα για ένα αξέχαστο διήμερο με μαθήματα οδήγησης και φιλική βόλτα στους Αγίους Θεοδώρους! [Δελτίο Τύπου Beta Chachagias Racing Team]

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 23/12/2021

Το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιανουαρίου 2022, η Beta Chachagias Racing Team φέρνει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή EnduroGP Steve Holcombe Racing και πάλι στην Ελλάδα, για ένα αξέχαστο διήμερο στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας.

Το Σάββατο (15/1) ο Βρετανός αναβάτης θα δείξει χρήσιμα tip και θα δώσει πολύτιμες συμβουλές για την αγωνιστική οδήγηση μοτοσυκλετών Enduro, σε κλειστό γκρουπ συμμετεχόντων, ενώ την Κυριακή θα λάβει μέρος στη φιλική βόλτα Enduro Riding 4 που διοργανώνει το αθλητικό σωματείο ΛΕΜΑΘ ΑΣ MOTO racing.

Workshop: Το κόστος για συμμετοχή στο μάθημα του Σαββάτου είναι 150€ και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ (https://forms.gle/vj1QFUbi767pC4pn8). Θα επιλεχθούν 15 άτομα δίνοντας προτεραιότητα σε νέους και αγωνιζόμενους αναβάτες.

Free Ride: Για συμμετοχή στη φιλική βόλτα της Κυριακής, οι ενδιαφερόμενοι αρκεί να παρακολουθούν τη σελίδας της ΛΕΜΑΘ ΑΣ MOTO racing όπου θα ανακοινώνονται πληροφορίες για τη διαδρομή, τις συμμετοχές και όλες τις εξελίξεις γύρω από την εκδήλωση. Κάθε αναβάτης θα ξεκινάει τη διαδρομή μόνος του ή με την παρέα του και θα κινείται στον ρυθμό που επιθυμεί. Το ίδιο θα κάνει και ο Steve Holcombe και αυτό σίγουρα αναμένεται… ιδιαίτερα συναρπαστικό. Παράλληλα θα υπάρχει πρόβλεψη για ξεχωριστή ειδική διαδρομή, όπου όσοι θελήσουν θα μπορέσουν να δουν τον Steve να οδηγεί σε ρυθμό “παγκοσμίου”.