Αυτό θα είναι το νέο Yamaha 3CT παραγωγής


ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2018, Η YAMAHA ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ (EICMA) ΤΟ CONCEPT 3CT, ΕΝΑ ΤΡΙΤΡΟΧΟ SCOOTER 300 Κ.ΕΚ., ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΚΑΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. 

  • 25/4/2019

Ο καιρός αυτός λοιπόν… κοντοζυγώνει, αφού διέρρευσε το 3D ψηφιακό σχέδιο του μοντέλου παραγωγής, το οποίο η Yamaha κατέθεσε προς κατοχύρωση. Υπάρχουν πολλές ομοιότητες με το concept, ωστόσο κάποια εξεζητημένα στοιχεία, όπως η “λωρίδες” με τα LED που είχαν τοποθετηθεί στα πλαϊνά της σέλας, απουσιάζουν. 

Επίσης, στο σχέδιο του μοντέλου παραγωγής, βλέπουμε ότι έχει προστεθεί μια ψηλή ζελατίνα, αντί του διακοσμητικού (με μηδενική προστασία) εκτροπέα που υπήρχε στο concept. To scooter, θα φέρει τον κινητήρα του X-MAX 300, οπότε αναμένεται μια απόδοση της τάξεως των 28 ίππων.

 Ένα χαρακτηριστικό το οποίο αξίζει να αναφερθεί, είναι ότι το μπροστινό σύστημα κλίσεων θα μπορεί να “κλειδώσει” με ηλεκτρομηχανικό τρόπο, με την Yamaha να προσφέρει ότι και η Piaggio στην σειρά των MP3 μοντέλων. 

Ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί το πότε θα παρουσιαστεί το scooter, ωστόσο λογικά,  προβλέπεται ότι αυτό θα γίνει στις φθινοπωρινές μεγάλες εκθέσεις του 2019.