Aurora Rally Equipment: Ελληνική πινελιά στον αμερικανικό αγώνα NORRA Mexican 1000


Η Ducati North America ανακοινώνει τη συμμετοχή την επίσημη συμμετοχή της στον αγώνα ράλι NORRA Mexican 1000 με το Ducati DesertX Rally.

  • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΙΣΤΙΛΟΓΛΟΥ
  • 30/4/2024

[Δελτίο Τύπου]

Η Aurora Rally Equipment ανακοινώνει την συνεργασία της με την Ducati North America για την επίσημη συμμετοχή στον αγώνα NORRA Mexican 1000 με το Ducati DesertX Rally και τους αναβάτες Alexander Smith και Steve Kamrad.

Το NORRA Mexican 1000 είναι γνωστός ως ένας από τους πιο απαιτητικούς αγώνες εκτός δρόμου στη Βόρεια Αμερική, καθώς διαρκεί για έξι ημέρες και διασχίζει ολόκληρη τη χερσόνησο της Baja. Επιπλέον, οι διαδρομές της κατηγορίας Pro Rally του Mexican 1000 διαφέρουν από άλλες διαδρομές εκτός δρόμου και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για μοτοσυκλέτες. Οι αναβάτες δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν GPS, αλλά αντίθετα ακολουθούν ένα σύστημα roadbook.

Συνεργάτες:

Aurora Rally Equipment: Ελληνική εταιρεία, πρωτοπόρος στην κατασκευή μοναδικού εξοπλισμού ράλι. Η Aurora Rally Equipment ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη καινοτόμων εξαρτημάτων που βελτιώνουν την εμπειρία εκτός δρόμου τόσο σε επίπεδο αγωνιζόμενων όσο και των μέσων αναβατών.

Termignoni S.p.A.: Γνωστή ως "The Italian Sound", η Termignoni σχεδιάζει και δημιουργεί συστήματα εξάτμισης για μοτοσυκλέτες με σκοπό την ανταγωνιστική χρήση σε υψηλό επίπεδο. Είναι ο προμηθευτής της Ducati για την εξάτμιση απόδοσης στο DesertX Rally.

Pirelli: Ως παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή ελαστικών και τεχνικός συνεργάτης OEM για τη Ducati, η δέσμευση της Pirelli για την αριστεία εξασφαλίζει υψηλή πρόσφυση και χειρισμό, τα οποία είναι απαραίτητα για την κατάκτηση ποικίλων εδαφών.

Denali Electronics: Καινοτόμοι στη φωτιστική και ηλεκτρονικές λύσεις για μοτοσυκλέτες, η Denali Electronics παρέχει κορυφαία τεχνολογία για βελτιωμένη ασφάλεια και απόδοση.

Ο Δημήτρης Λασηθιωτάκης, CEO της Aurora Rally Equipment, δήλωσε:

"H συνεργασία μας με την Ducati North America συνιστά μια σημαντική επιτυχία για εμάς. Έχοντας αφιερώσει πολλά χρόνια στην έρευνα, την ανάπτυξη και την καινοτομία στον τομέα του εξοπλισμού ράλι, είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι επιλεχθήκαμε για να προετοιμάσουμε τα Ducati DesertX Rally για τον θρυλικό αγώνα Norra 1000. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ducati North America για την ευκαιρία να παρέχουμε στους αναβάτες της κορυφαίο εξοπλισμό. Μεταξύ άλλων, ντεπόζιτο βενζίνης από ανθρακονήματα, CNC πύργος πλοήγησης, ειδική εισαγωγή αέρα με διπλά φίλτρα ταχείας αλλαγής, και αεραγωγό παροχής φρέσκου αέρα στην μάσκα της μοτοσυκλέτας. Δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τους συνεργάτες μας σε αυτήν την προσπάθεια, την DNA Air Filters που βοήθησε στην εξέλιξη της εισαγωγής αέρα αλλά και την CFCP που είναι ο κατασκευαστής των ανθρακονημάτινων εξαρτημάτων. Αυτή η συνεργασία ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο για εμάς, και είμαστε ανυπόμονοι να σας δείξουμε την συνέχεια.”