Ατυχήματα με τα e-πατίνια της Lime, σε μερική αναστολή η λειτουργία τους


ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ 155 ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΤΙΝΙΩΝ ΤΗΣ LIME, ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΣΤΟ ΩΚΛΑΝΤ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΥΤΗΣ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30 ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΝΩ ΕΠΕΒΑΙΝΑΝ ΣΕ E-ΠΑΤΙΝΙ ΤΗΣ LIME. 

 

  • 25/2/2019

Συγκεκριμένα, ο μπροστινός τροχός του e-πατινιού μπλόκαρε απροειδοποίητα και σε ανύποπτο χρόνο, χωρίς ο εποχούμενος στο e-πατίνι να έχει δώσει εντολή για πέδηση. Μέχρι τώρα, από πλευράς Lime, δεν έχουν δοθεί εξηγήσεις σχετικά με το γεγονός.

Eικάζεται όμως ότι πρόκειται για παρόμοιο θέμα με αυτό που είχε καταγραφεί στις αρχέρς της χρονιάς στην Ελβετία, όπου και πάλι τα e-πατίνια της Lime, φρέναραν απροειδοποίητα τον μπροστινό τους τροχό.

Τότε είχε διαπιστωθεί, ότι το πρόβλημα προκλήθηκε από μια αναβάθμιση λογισμικού στα scooter, η οποία λόγω “bug” ενεργοποιούσε το αντικλεπτικό σύστημα των e-πατινιών, ενώ ατά βραζόντουσαν εν κινήσεις και χωρίς να έχει σημειωθεί βέβαια κλοπή. 

Η Lime το ψάχνει ακόμα σχετικά με το “τι φταίει” στο νέο αυτό συμβάν δυσλειτουργίας και μέχρι να βρεθεί η λύση, ο στολίσκος των e-πατινιών στην Νέα Ζηλανδία, έχει τεθεί εκτός λειτουργίας / διαθεσιμότητας. 

Υπενθυμίζουμε ότι τα e-πατίνια της Lime, είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση και στην Ελλάδα, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, και προς το παρόν, δεν έχει υπάρξει κάποια σχετική ανακοίνωση που να αναστέλλει την χρήση τους. 

Native Advertising