Andeli Mototouring – Τριήμερη εκδρομή στην Πελοπόννησο


Η Andeli Mototοuring διοργανώνει εκδρομή στην Πελοπόννησο από τις 23 ως και τις 25 Μαρτίου 2019 στην οποία, κατά τη διάρκεια τριών ημερών οδήγησης θα καλυφθεί μια συνολική απόσταση περίπου 1,000 χιλιομέτρων με έμφαση στη Δυτική της πλευρά, κατά 95% σε άσφαλτο. Ακολουθεί η περιγραφή της εκδρομής.

  • 1/2/2019

Οδηγώντας στους επαρχιακούς δρόμους της Πελοποννήσου θα κατευθυνθούμε την πρώτη μέρα προς την Ολυμπία, όπου θα θαυμάσουμε μια από τις πιο σημαντικές θρησκευτικές τοποθεσίας της Αρχαίας Ελλάδας για να καταλήξουμε αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, στην Κυπαρισσία.

Τη δεύτερη ημέρα, θα εξερευνήσουμε τη Μεσσηνιακή ακτογραμμή: ξεκινώντας από το Μανιάκι, θα πορευτούμε προς τη Γιάλοβα και φυσικά θα επισκεφτούμε την περίφημη παραλία της Βοϊδοκοιλιάς. Η Κορώνη θα είναι η τελευταία στάση της ημέρας με μία επίσκεψη για να απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα στο υπέροχο Βενετσιάνικο κάστρο πριν ακολουθήσουμε τη Δυτική ακτή του Μεσσηνιακού κόλπου για να επιστρέψουμε στη βάση μας.

Την τρίτη ημέρα, θα χαράξουμε πορεία προς Βορά παράλληλα με την ακτογραμμή του Ιονίου. Θα διασχίσουμε το μοναδικό δάσος βελανιδιών της Φολόης και θα κάνουμε στάση στην αρχαία Ήλιδα. Συνεχίζοντας, θα φτάσουμε στο Εθνικό πάρκο Στροφυλιάς, ένα οικοσύστημα που συνδυάζει πευκοδάσος, αμμοθίνες και γαλαζοπράσινα νερά, πριν πάρουμε το δρόμο της επιστροφής.

Andeli Mototouring

Λεωφόρος Μεσογείων 355, Χαλάνδρι

Τηλέφωνο: 210 65 33 968