Αν τα 37.500€ του Kawasaki H2 Carbon σας φαίνονται πολλά, υπάρχει λύση..


Η γνωστή εταιρεία μοντελισμού Tamiya παρουσίασε την έκδοση Carbon του H2 σε κλίμακα 1/12, για ατελείωτες ώρες συναρμολόγησης, βαφής και δίτροχου διαλογισμού.

  • 20/2/2020

Κάπως έτσι, το μοντελάκι της μοτοσυκλέτας των 205 ίππων του Akashi μπορεί να γίνει δικό σας με περίπου 36 ευρώ (στην Ιαπωνία), ενώ η επίσημη ημερομηνία μετά την οποία θα είναι διαθέσιμο στα μαγαζιά είναι οι 21 Μαρτίου του 2020.

Κι επειδή χρειάζεται καιρός για τις εταιρείες μοντελισμού να σχεδιάσουν ένα τέτοιο κομψοτέχνημα, εδώ έχουμε το H2 Carbon του 2018.

Οι διαστάσεις του είναι 174mm μήκος, 76mm πλάτος και 96mm ύψος.

Οι αγοραστές θα κληθούν να συναρμολογήσουν τον 4κύλινδρο κινητήρα με τον υπερσυμπιεστή μαζί με το πλαίσιο, τις αναρτήσεις, το ψαλίδι, τους τροχούς, το φέρινγκ, και διάφορα «ψιλολοίδια» όπως το σταντ, οι καθρέπτες, κλπ..

Απαραίτητη είναι η υπομονή, τα ειδικά μικρό-εργαλεία (κινητήρας, ψαλίδι και φέρινγκ έχουν μικροσκοπικές βίδες), η βαφή, τα πινέλα, και όλα τα συμπράγκαλα των οπαδών του μοντελισμού.

Σημειώστε πως τα λογότυπα είναι μεταλλικά, τα λάστιχα έχουν ρεαλιστικό μοτίβο, και στη συσκευασία περιλαμβάνεται και ένα αγωνιστικό σταντ.