"Άκυρο" και για την Intermot 2020


ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΗΧΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ EVENT ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ INTERMOT 2020 ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ COVID-19. ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ; Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ 2020 ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Η ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ;

  • 17/6/2020

Μετά από εκτενείς διαβουλεύσεις, και σε συμφωνία με τον μεγάλο χορηγό της, τον γερμανικό ΣΕΑΑ (IVM), η διοργανώτρια εταιρεία Koelnmesse GmbH αποφάσισε να ακυρώσει την Intermot 2020, που είχε σχεδιαστεί να λάβει χώρα μεταξύ 6 και 11 Οκτωβρίου του 2020.

Η εταιρεία αναφέρει πως ετοιμάζει μια ψηφιακή έκθεση αντί για την έκθεση με φυσική παρουσία, που θα «ανέβει» στο διαδίκτυο στα τέλη του 2020.

Αναμείνατε την επόμενη Intermot με φυσική παρουσία το 2022, όπου και ήταν προγραμματισμένο το επόμενο event της έκθεσης που διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια.

Θυμίζουμε πως ΚΤΜ Group και BMW έχουν ήδη ανακοινώσει πως δεν θα συμμετάσχουν στην EICMA 2020, και μένει να δούμε αν τελικά θα ακυρωθεί και η έκθεση του Μιλάνου για φέτος, παρόλο που για την ώρα η διοργανώτρια εταιρεία αναφέρει πως θα γίνει κανονικά.