Αφαίρεση διπλώματος για τον Nτείβιντ Μπέκαμ


Δεξί πόδι – “διαβήτης”, πασίγνωστος (πρώην) ποδοσφαιριστής, life style πρότυπο για πολλούς και ζάπλουτος. Όλα αυτά βέβαια δεν σημαίνουν τίποτα, ούτε και αποτελούν “απαλλακτικά” στο βρετανικό δικαστήριο, το οποίο επέβαλε χρηματικό πρόστιμο (καλά αυτό το αντέχει) και έξι μήνες αφαίρεση της άδειας οδήγησης στον κο Μπέκαμ, επειδή πιάστηκε να κάνει χρήση κινητού τηλεφώνου, ενώ οδηγούσε.

  • 20/5/2019


Το εντυπωσιακό είναι πως πειστήριο και αποδεικτικό στοιχείο για την παράβαση, αποτέλεσε μια φωτογραφία που τράβηξε ένας ιδιώτης, με τον Μπέκαμ να οδηγεί την Bentley του (ε τι θα είχε; Ζάσταβα;) και να έχει στραμμένη την προσοχή του “σε κινητή ηλεκτρονική συσκευή την οποία κρατούσε χαμηλά, κάτω από το τιμόνι”, όπως αναφερόταν στο κατηγορητήριο.

Η ποινή δεν θα ήταν τόσο αυστηρή, ωστόσο ο Μπέκαμ είχε προηγούμενο για παραβιάσεις του ορίου ταχύτητας, έχοντας ήδη μια συγκομιδή 6 πόντων ποινής και οι άλλοι 6 που προστέθηκαν μετά από αυτό του το ατόπημα, είχαν ως αποτέλεσμα την συγκεκριμένη ετυμηγορία.

Για έξι μήνες λοιπόν, ο Μπέκαμ θα πρέπει να προσλάβει σοφέρ για να τον πηγαίνει με την Bentley όπου επιθυμεί. Μιλάμε για τραγωδία, πόσα να αντέξει ένας άνθρωπος;… κουράγιο Ντείβιντ! Κράτα γερά!