Online πωλήσεις για τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Peugeot


Η Peugeot παρουσίασε τα καινούργια ποδήλατά της τα οποία διαθέτουν μπαταρία για να υποβοηθούν το έργο και να διευκολύνουν την κινητικότητα των αναβατών.

  • 26/5/2020

Η Peugeot, δεν είναι γνωστή μόνο για τα αυτοκίνητά της αλλά και για τα ποδήλατα που κατασκευάζει (άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με αυτά ξεκίνησε τη δραστηριότητά της πριν μετατραπεί σε αυτοκινητοβιομηχανία). Προσαρμοζόμενη στην τάση της εποχής μας, που περιλαμβάνει και την ηλεκτροκίνηση, δημιούργησε μια σειρά ποδηλάτων τα οποία διαθέτουν μπαταρία η οποία διευκολύνει τον ποδηλάτη στην κίνησή του, υποστηρίζοντας το έργο του. Τόσο οι μπαταρίες όσο και υποβοηθητικοί ηλεκτροκινητήρες κατασκευάζονται από την Bosch.

Το eLC01 έχει ρετρό στυλ και διαθέτει μπαταρία 400 Wh η οποία παρέχει μια αυτονομία έως 70 km, σύμφωνα με την Peugeot. To eC02 θεωρείται ιδανικό για τη μετακίνηση εντός πόλης καθώς η μπαταρία των 300 Wh, με την οποία εξοπλίζεται, τού χαρίζει μια αυτονομία έως 80 km. Διατίθεται και σε έκδοχή με μπαταρία 400 Wh χάρη στην οποία η αυτονομία του ποδηλάτου φτάνει έως τα 110 km.

Εκτός από τα ποδήλατα πόλης, η εταιρεία διαθέτει επίσης τα eT01 D8 και eT01 Sport τα οποία προορίζονται και για δραστηριότητες trekking και απευθύνονται σε όσους λατρεύουν την κίνηση στη φύση. Η 400 Wh μπαταρία τούς εξασφαλίζει μια αυτονομία περίπου 110 km. Τέλος, το eT01 FS PowerTube είναι το κορυφαίο της σειράς, διαθέτει αμορτισέρ εμπρός και πίσω και η ενσωματωμένη μπαταρία του 400 Wh επαρκεί για μια αυτονομία κίνησης περίπου 130 km. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραγγείλουν τα ποδήλατα και μέσω της αντίστοιχης ιστοσελίδας της Peugeot. Οι τιμές τους στη γαλλική αγορά ξεκινούν από τα 1.799 ευρώ και φτάνουν έως και τα 3.999 ευρώ, αναλόγως του τύπου τους.

Διαβάστε, επίσης: To νέο Peugeot 208 GTi ίσως να είναι ηλεκτρικό!