Τράκαρε ο George Clooney με το σκούτερ του


Ο 57χρονος Αμερικανός ηθοποιός, George Clooney, βρίσκεται αυτόν τον καιρό στη Σαρδηνία για τις ανάγκες γυρισμάτων της νέας σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί, Catch-22.

 

  • 10/7/2018

Σήμερα (10/7) γύρω στις 8 π.μ. ο ηθοποιός έφυγε από το ξενοδοχείο του για να μεταβεί στον χώρο των γυρισμάτων καβάλα με το σκούτερ του και, όπως μεταδίδει το Ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ελαφρά και να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο John Paul II στην πόλη Olbia.

Τελικώς ο Clooney δεν είχε κάτι σοβαρό, παρά μόνο ένα επιπόλαιο τραύμα στο γόνατο και, αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, επέστρεψε στη δουλειά του.

Ο Clooney είναι ιδιοκτήτης μιας βίλας στις όχθες της λίμνης Como και έχει πολλάκις θεαθεί να κυκλοφορεί με δίκυκλα, παλιότερα με Piaggio Mp3 και Liberty, ενώ πιο πρόσφατα με Yamaha XMax, οπότε θεωρητικά θα πρέπει να είναι εξοικειωμένος με την οδήγηση των Ιταλών.

Στο συγκεκριμένο συμβάν δεν έχει γίνει γνωστό ποιο σκούτερ καβαλούσε, ούτε ποιανού ήταν η υπαιτιότητα του ατυχήματος. Σε κάθε περίπτωση, αν χρειαστεί, έχει σίγουρα καλή δικηγόρο.

Οπωσδήποτε πάντως θα είχε πολύ ενδιαφέρον όταν ο/η οδηγός του αυτοκινήτου συνειδητοποίησε με ποιον είχε τρακάρει…