Ride 3 – Έρχεται η νέα έκδοση του ηλεκτρονικού παιχνιδιού


H σειρά των videogames με τον τίτλο “Ride”, έσκασε σαν βόμβα το 2015, με την πρώτη, ομώνυμη έκδοση του παιχνιδιού, η οποία και πήρε διθυραμβικές κριτικές από τους gamers! Γραφικά και χειρισμός, έθεσαν νέα standard, με πολλούς να το ανακηρύσσουν, ως το καλύτερο παιχνίδι μοτοσυκλέτας που έχει παρουσιαστεί ποτέ. 

  • 8/6/2018

Οι εντυπώσεις ήταν οι ίδιες και το Ride 2, που ακολούθησε το 2016 και πρόσφατα η Milestone, η εταιρεία που δημιούργησε και εξέλιξε τον τίτλο, ανακοίνωση το Ride 3, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2018.

Βελτιωμένη στα πάντα, η τρίτη αυτή έκδοση του παιχνιδιού, περιλαμβάνει περισσότερες από 230 μοτοσυκλέτες όλων των κατηγοριών, 30 πίστες και δυνατότητα να οδηγήσει κανείς σε αγώνες GP, SM και Dragster, καθώς και σε επαρχιακούς δρόμους ή στην πόλη.

Σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού είναι και οι δυνατότητες αναβάθμισης των μοτοσυκλετών που οδηγεί κανείς, αφού αυτές παραμετροποιούνται σε περισσότερους από 500 τομείς. Μπορεί κανείς να παρέμβει στην εμφάνιση ή στην απόδοση του κινητήρα και όχι μόνο, διαμορφώνοντας ακριβώς στα μέτρα του το ψηφιακό δίτροχο της επιλογής του.

Όπως αναφέρθηκε ήδη, το Ride 3 θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2018 για PS4, Xbox One και PC Windows. Mέχρι τότε, ας απολαύσουμε το σχετικό trailer / teaser: