Moto Guzzi V7 III Limited


Στο Biarritz, με την ευκαιρία του φεστιβάλ Wheels and Waves, η Moto Guzzi παρουσίασε το νέο V7 III Limited, μία πανέμορφη ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής.

  • 20/6/2018

o V7 III Limited διαθέτει μπόλικο χρώμιο και αρκετά carbon εξαρτήματα. Έτσι χρωμιομένο είναι το ρεζερβουάρ, ενώ αν καταλάβαμε καλά στο πάνω μέρος του υπάρχει και ένα μαύρο, δερμάτινο λουρί, ως vintage λεπτομέρεια -δυστυχώς η Moto Guzzi ΔΕΝ μας δείχνει το μοντέλο από πάνω.

Στα πλαϊνά του ρεζερβουάρ, ξεχωρίζει ο μεταλλικός αετός της φίρμας σε... μπαρουτοκαπνισμένο φινίρισμα, ενώ το μαύρο χρώμα έχει βρει τον δρόμο του στις ζάντες, στη σέλα, με old-school ραφές, ενώ από ανθρακόνημα είναι τα φτερά, και τα πλαϊνά καπάκια.

Η τάπα του ρεζερβουάρ είναι από billet αλουμίνιο, όπως είναι και τα καβαλέτα του τιμονιού, όπου βρίσκεται χαραγμένος με laser και ο αριθμός της μοτοσυκλέτας -περιορισμένη παραγωγή είπαμε.

Τα καλύμματα του ψεκασμού είναι από μαύρο ανοδιωμένο αλουμίνιο, ενώ γυαλισμένες είναι οι “ψύκτρες” στην κεφαλή, που δίνουν ελαφρώς διαφορετικό στιλ στη μοτοσυκλέτα.

Τέλος στα όργανα βρίσκουμε ένα μόνο “ρολόι”, τοποθετημένο στο κέντρο, πάνω από τον στρογγυλό προβολέα.

H μοτοσυκλέτα είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά στα 10.240 ευρώ