Kurviger – Βρείτε τον δρόμο με τις πιο πολλές στροφές!


Ωραία μέρα. Μηχανάκι ετοιμοπόλεμο και γεμάτο βενζίνη. Διάθεση και όρεξη για βόλτα χτυπάνε κόφτες! Που πάμε όμως; Αν το ζητούμενο είναι οι στροφές (και από την στιγμή που μιλάμε για μοτοσυκλέτες, πρέπει να είναι!) τότε το kurviger.de, είναι ότι χρειάζεστε! 

  • 14/9/2018

Πρόκειται για μια εφαρμογή, διαθέσιμη δωρεάν σε περιβάλλον windows (pc), android και ios (αναζητείστε το ως Scenic Motorcycles Touring) ,  μέσω της οποίας μπορείτε να συνδέσετε το σημείο αφετηρίας σας και το σημείο προορισμού τον πιο… στριφογυριστό τρόπο. Το Kuviger, μπορεί να σχεδιάσει άμεσα μια διαδρομή που θα αποφεύγει τα μεγάλα αστικά κέντρα και θα έχει όσο το δυνατόν περισσότερες στροφές. 

Ουσιαστικά με το που του ορίσετε αφετηρία και προορισμό, σας δίνει τέσσερις επιλογές διαδρομής: Ταχύτερη ευθεία διαδρομή, Γρήγορη διαδρομή με κάποιες στροφές, Διαδρομή με στροφές, Διαδρομή με το μέγιστο δυνατό των στροφών. Επιπρόσθετα, σας εμφανίζει και πίνακα με τα υψομετρικά μια διαδρομής, όποτε έχετε μια πλήρη εικόνα για τον δρόμο το οποίο πρόκειται να διανύσετε.