Keeway – Το νέο RKF 125i είναι εδώ!


Ένα νέα μοντέλο ήρθε για να ενταχθεί στην γκάμα της Keeway, εμπλουτίζοντας την με μια δυναμική παρουσία στα 125 κ.εκ. Το νέο RKF 125i, υιοθετεί μια streetfighter σχεδίαση, με τις sport γραμμές να είναι έκδηλες.

  • 4/9/2018

Η μάσκα, τα προτεταμένα προς τα κάτω πλαϊνά πλαστικά, η “κοντή” ουρά και ο στηριγμένος στο φτερό λασπωτήρας είναι μερικά από χαρακτηριστικά που τραβούν την προσοχή σε ένα μοντέλο, το οποίο δείχνει και πείθει σαν μοτοσυκλέτα μεγαλύτερου κυβισμού. 

Δεν είναι όμως μόνο η εμφάνιση αλλά και η ουσία. Το RKF, κινείται από ένα μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο μοτέρ, στα 125 κ.εκ., με τέσσερις βαλβίδες και δυο επί κεφαλής εκκεντροφόρους, ενώ highlight αποτελεί η ανάφλεξη TLI, που πραγματοποιείται μέσω τριών μπουζί. Η απόδοση είναι 12 ίπποι στις 9.500 σ.α.λ. και 1,0 kg-m ροπής στις 7.500 σ.α.λ. 

Η μοτοσυκλέτα φέρει ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο, ανετραμμένο πιρούνι μπροστά και μονό αμορτισέρ πίσω σε ότι αφορά στις αναρτήσεις, ενώ στα φρένα, συναντάμε μονά δισκόφρενά διαμέτρου 260 και 240 χλστ. μπροστά και πίσω αντιστοίχως, τα οποία λειτουργούν συνδυασμένα.

Αξίζει επίσης να αναφερθούν, ο full led προβολέας της μοτοσυκλέτας καθώς και πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων της. Το ύψος της σέλας βρίσκεται στα 770 χλστ., ενώ το βάρος της ανέρχεται στα 137 κιλά. Το RKF 125i, διατίθεται σε δύο χρώματα, λευκό και μαύρο.

Για το τέλος, αφήσαμε το καλύτερο την τιμή του, η οποία βρίσκεται στα 2.350 ευρώ!