Honda – Eτοιμάζει δύο street μοντέλα μεσαίου κυβισμού


Οι άνθρωποι του  περιοδικού Moto Revue, κατά την διάρκεια της παρουσίασης του νέου Forza 300 της Honda, είχαν μια κουβέντα με τον διευθυντή του παραρτήματος της εταιρείας στην Γαλλία, Fabrice Recoque και μάλλον… έβγαλαν “λαβράκι”.

  • 24/7/2018

Συγκεκριμένα, όταν ο Recoque ρωτήθηκε για τo αν η Honda έχει αποφασίσει να είναι απούσα  στην κατηγορία των street 600-650 κ.εκ., απάντησε κατηγορηματικά όχι και αποκάλυψε ότι η εταιρεία δουλεύει ήδη πάνω σε δύο μοντέλα αυτού του κυβισμού, με προσανατολισμό τον δρόμο. 

“Μέσα στους επόμενους μήνες θα παρουσιαστεί μια μοτοσυκλέτα 650 κ.εκ. αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα. Θα ακολουθήσει άλλη μια, η οποία βρίσκεται και αυτή στο στάδιο της εξέλιξης”.

Επιμένοντας οι δημοσιογράφοι του Moto Revue, εκμαίευσαν και άλλες πληροφορίες από τον Recoque. Τον ρώτησαν αν κάποιο από αυτά τα μοντέλα θα αποτελέσει μια “απάντηση” στο MT-07 της Yamaha, που σημειώνει πάρα πολύ καλές πωλήσεις στην Ευρώπη αλλά και το πότε περίπου θα παρουσιαστούν τα δύο νέα μοντέλα της Honda.  

“Όχι, η στρατηγική μας δεν είναι να «χτυπήσουμε» το MT-07 της Yamaha, παρουσιάζοντας κάτι παρόμοιου στυλ και παρεμφερούς τιμής. Το δικό μας μοντέλο θα έχει μια νέα φιλοσοφία, μοναδική σχεδίαση και γενικά άλλη τοποθέτηση στην αγορά. Θα είναι και ακριβότερο αλλά παράλληλα πολύ διαφορετικό απ ότι υπάρχει στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Τα δύο αυτά μοντέλα θα είναι σίγουρα στην EICMA (Νοέμβριος 2018), ίσως μάλιστα ένα από αυτά, να παρουσιαστεί πιο νωρίς στις εκθέσεις στο Παρίσι ή στην Κολωνία (Οκτώβριος 2018 και οι δύο) αλλά ακόμα αυτό δεν έχει οριστικοποιηθεί.”