H Royal Enfield ετοιμάζει Classic Scrambler


Τα τελευταία χρόνια η Royal Enfield έχει βαλθεί να χτίσει κάθε λογής έκδοση πάνω στην παραδοσιακότερη-δε-γίνεται πλατφόρμα των μονοκύλινδρων Bullet, δηλαδή της ραχοκοκαλιάς της εταιρείας εδώ και κάμποσες δεκαετίες.

 

  • 5/6/2018

Ενόσω λοιπόν ο κόσμος περιμένει να δει τα νέα δικύλινδρα 650 στην παραγωγή, ένας παρατηρητικός φίλος της εταιρείας και μέλος του Ινδικού Royal Enfield Bullet Club είδε σε κατάστημα του δικτύου της να ξεπακετάρουν μια περίεργη μοτοσυκλέτα.

Μια πιο προσεκτική ματιά αποκαλύπτει ένα Bullet Classic ντυμένο Scrambler, όπως αυτό αποκαλύπτει η ανασηκωμένη εξάτμιση και τα τρακτερωτά λάστιχα. Διακρίνεται ακόμη το μονόσελο με την μεγάλη πίσω σχάρα και οι φυσούνες που προστατεύουν τα καλάμια του μπροστινού από τη σκόνη.

Όπως είπαμε, πληροφορίες δεν υπάρχουν, ωστόσο πατώντας πάνω στην πολιτική της Royal Enfield για τις διάφορες εκδόσεις του μονοκύλινδρου μοντέλου της, λογικά δε θα έχουμε ουσιαστικές αλλαγές σε μηχανικά μέρη, μα μόνο αυτές που χρειάζονται για να μετασχηματίσουν τον χαρακτήρα του.

Οι φήμες από τον Τύπο της Ινδίας ισχυρίζονται πως δεν αποκλείεται να δούμε το Scrambler (ή όπως αλλιώς ονομαστεί) να παρουσιάζεται επισήμως στους επόμενους μήνες, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο για εκδόσεις και με τους δύο τύπους του μονοκύλινδρου κινητήρα, δηλαδή στα 350 και στα 500 κυβικά.